Om oss

Okei, for dere som ikke kjenner oss. Så er dette Anne og Even sin reiseblogg.

IMG_0247

Jeg heter Anne, kommer fra Bygland, er 25 år.

Han heter Even, kommer fra Finnmark, men flyttet til Gjøvik da han var 5 år. Men han bruker hver minste ledige anledning til å dra nordover og har for så vidt bevart dialekten. Han er 31 år.

Vi møttes i Molde i 2012. Vi studerte der begge to. Even har alltid vært veldig opptatt av seilbåter og ønsket seg Whitbread boka til 12 års gave. Så han startet interessen tidlig.

Han fikk fort meg til å bli interessert. Han hadde tidligere 3 ukers erfaring med seiling fra et seilkurs i Karibien. Jeg ble bitt av basillen, så i 2014 kjøpte vi Tone I, som var en 30 fots regattabåt. En Banner 30 for den som er interessert. Vi var veldig mye på tur og var ivrige deltagere på onsdagsregattaer i Molde. Vi hadde rask progresjon. Selvom vi som regel tapte syns vi at vi var særdeles gode. Det var kjempegøy og lærerikt. Vi hadde Tone I for å se om vi trivdes med å seile, vi hadde selvsagt allerede snakket om å dra på langtur, men vi måtte jo se om det var noe for meg.

Det var det, så i Januar 2015 kjøpte vi Tone II. Vi har bodd i båten helt siden da. Det er en perfekt båt. Selvsagt ikke så gøy og seile som Tone I, men stabil, trygg og god.

Nå er vi i gang med langturen vår, planen er å dra til Karibien og tilbake. Selvom jeg har veldig lyst til å dra hele jorda rundt, tror jeg ikke at jeg har lyst til å være vekke i 3 år. Vi får se hvor vinden fører oss.

Takk for at DU leser bloggen, det er veldig stas!