Ny film med bilder fra Irland til og med Kapp Verde!!!

Endelig er vi over Atlanterhavet!

Som dere sikkert vet måtte vi tilbake til Kapp Verde for å reparere en wire i masta. Brukte dagene på å vente, vente og vente på trege folk som skulle komme å reparere wiren. Brukte tida på å sortere bilder og lage film.

PS: lang film – tok en halv evighet å få den lastet opp – derfor kommer den nå!

🙂

Forfatter: tone2

Dette er Anne og Even sin reiseblogg, der vi sammen med seilbåten vår Tone II skal dra rundt omkring i halvannet år. Vi kjøpte Tone II i Januar 2015, forholdsvis ferdig rigget for langtur. Vi har siden bodd i båten, første halvår i Molde og senere i Kristiansand. Håper mange vil ha interesse av å lese det vi har å skrive. Vi kastet loss og dro fra Kristiansand sentrum 2.mai 2016. Ship Ohoi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *