Porto Santo – Madeira – Norge!!!!

Hei og hopp, peepz!

P.O.R.T.O – S.A.N.T.O: 

Vi var på Porto Santo ei uke og i løpet av den uka badet vi hver eneste dag, svettet hver eneste dag, gikk på en ørliten fjellknaus og leide scooter en dag. Legger ved noen bilder.

img_2458

img_2464

img_2473

img_2496

img_2633

img_2674

Fredagen satte vi Tone II på tørk på land, hun skal få stå der et par uker. Klokka 08.00 ble hun satt på land – og 16 timer etter var mannskapet på vei til Madeira. I mellomtiden var vi så heldige å få komme å spise middag på seilskuta HarryZ! Det var utrolig hyggelig! Der ble det både slurp og skrål!

M.A.D.E.I.R.A: 

img_2681

img_2689

img_2693

img_2695

img_2698

img_2713

img_2725

img_2748

img_2749

Det var fantastisk frodig å vakkert på Madeira. Masse rare vekster og blomster, og når du gikk kunne du plutselig komme til helt forskjellige landskap i løpet av kanskje 100 meter. Det var utrolig fascinerende. Om du skal til Madeira – så MÅ du ta buss! Hihi, vi betalte cirka 5 euro for et dagskort med buss og kunne ta buss hvor vi ville på hele Madeira. Vi tok bussen litt opp i fjellene og jeg mener det, det var helt sinnsykt bratt og kronglete! Trodde aldri vi skulle overleve, men det gikk bra. De hadde til og med bygd om en terreng lastebil (som dere ser på bildet over) til en buss. Even har jo kjørt en del buss og terreng lastebil. Even hadde aldri sett makan og var mektig imponert!

Men det viktigste! I løpet av uka vår på Porto Santo kom vi over et tilbud vi ikke kunne si nei til! Rett og slett superpris på flybilletter til Norge! Så nå tar vi oss en real norgesferie et par uker! Vi kommer selvsagt til å feriere mest på sørlandet! Hurra!

Vi har ikke lagt noen planer – så om noen har lyst til å drikke kaffi så si i fra, jeg er med glede med! Hurra!

I skrivende stund sitter vi på flyplassen med et nett som kobler seg inn og ut – inn og ut! Veldig frustrerende, men ikke så mye å gjøre med det!

Ha en fin dag, peepz!

Forfatter: tone2

Dette er Anne og Even sin reiseblogg, der vi sammen med seilbåten vår Tone II skal dra rundt omkring i halvannet år. Vi kjøpte Tone II i Januar 2015, forholdsvis ferdig rigget for langtur. Vi har siden bodd i båten, første halvår i Molde og senere i Kristiansand. Håper mange vil ha interesse av å lese det vi har å skrive. Vi kastet loss og dro fra Kristiansand sentrum 2.mai 2016. Ship Ohoi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *